Termeni si conditii

I. ACCEPTAREA CONDITIILOR:

 1. Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.
 2. Prin creearea unui cont pe www.agenda365.ro va asumati obligatia de a respecta termenii si conditiile acestui site.

II. PROIECT:

 1. Agenda365.ro este un proiect fara garantii sau obligatii fata de userii care sponsorizeaza ori doneaza o anumita suma de bani in vederea inbunatatii.

III. DESCRIEREA SERVICIILOR:

 1. Agenda365.ro pune la dispozitia utilizatorului optiunea de a face programari, trimite sms-uri in retele Orange, Cosmote, Vodafone, Zapp si DigiMobil de intiintare / informare client inainte cu X ore de programare.

IV. NEANGAJAREA RASPUNDERII:

 1. Agenda365.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
 2. Agenda365.ro nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.
 3. Agenda365.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor trimise.

V. REGULI DE SECURITATE ( NU SUNT PERMISE ):

 1. Stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea.
 2. Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site.
 3. Incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea platformei fara autorizatie.
 4. Incercarea de a interveni in functionarea serverului de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS" (denial of service).
 5. Schimbarea ip-ului in mod repetat intr-un interval scurt de timp (posibil sa fiti considerat boot si veti primi restrictie permanenta).
 6. Abuzul asupra reclamelor afisate pe Agenda365agenda365Agenda365.ro se considera SPAM / FLOOD.
 7. Nerespectarea acestor reguli atrage de la sine restrictionarea accesului pe Agenda365agenda365Agenda365.ro.

VI. REGULI GENERALE:

 1. Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest sit sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.
 2. Orice utilizator are obligatia de a folosi optiunile site-ului doar in scop personal.
 3. Nu sunt permise conturile multiple. O persoana poate avea la un moment dat un singur cont.
 4. Mesajele cu continut vulgar si / sau obscen vor fi sterse iar utilizatorul banat permanent.
 5. Mesajele cu continut publicitar vor fi sterse iar utilizator banat permanent, pentru astfel de mesaje detaliile se stabilesc prin Contact.
 6. Nu este permisa setarea de link extern in semnatura, pentru aprobarea acestor setari trebuie acordul unui administrator.
 7. Userii ce folosesc date de inregistrare fictive si / sau invalide vor primit restrictie pe cont.
 8. Daca exista dubii in luarea unei decizii, ne rezervam dreptul de a accesa continutul contului.
 9. Ne rezervam dreptul de a ne alege utilizatorii.

VII. LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR:

 1. Agenda365.ro NU isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

VIII. INCHEIEREA ACORDULUI:

 1. Agenda365.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.
 2. Momentan site-ul este in stadiu BETA. In aceasta perioada pot aparea modificari ale site-ului.