Confirmare programare

Iti tii clientii informati cu privire la programarea efectuata si le oferi optiuni pentru reprogramare sau anulare.

Functionalitatea de „confirmare programare„ este strans legata de modulul Widget integrat in site.

Dupa fiecare programare efectuata pe site, clientul primeste un link scurt de forma a365.ro/< code >. Aici, el poate vizualiza detaliile programarii efectuate, detalii ce includ:

  • data si ora la care se va prezenta,
  • adresa punctului de lucru in care este programat pentru serviciu,
  • pozitionarea pe harta a locatiei.

Mai mult, clientul are posibilitatea sa confirme programarea, sa o anuleze sau sa trimita o cerere de reprogramare. Pentru ca ai acces in timp real la toate informatiile transmise de client, poti ajusta programarile extrem de rapid si poti gasi solutii pentru eficientizarea activitatii prin ocuparea intervalelor libere.

Afla mai multe despre toate functionalitatile programului de gestiune Agenda365!

Creeaza-ti un cont pe care il poti folosi gratuit timp de 30 de zile si convinge-te de eficienta programului si avantajele pe care afacerea ta le va avea fata de competitori!


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Istoric si rapoarte clienti

Avand la indemana toate aceste informatii, iti vei putea crea foarte usor strategii eficiente de fidelizare pentru clienti.

Detalii

Programari nelimitate

De oriunde si oricand poți face programari online nelimitate pentru afacerea ta folosind orice dispozitiv cu acces la internet.

Detalii

Conturi independente

Fiecare membru al echipei are propriul cont, pe care il acceseaza cu date individuale de identificare si text personalizat.

Detalii