2waySMS

Primesti SMS de la clienti si iti actualizezi agenda de programari in timp real, gratie notificarilor din aplicatie.

Modulul 2waySMS este extrem de versatil, permitand o comunicare activa, rapida si eficienta, intre echipa afacerii tale si clienti. In primul rand, aceasta functionalitate permite crearea de mesaje instant sau mesaje predefinite, acestea putand fi trimise chiar si catre un singur client. Mai mult decat atat, poti crea template-uri personalizate pe care le poti selecta si trimite rapid si eficient catre o categorie de clienti. Tu decizi cum arata mesajul si cand il trimiti.

Pentru ca este un modul de comunicare bidirectionala, clientii pot raspunde la mesajele primite, fie ele de tip SMS sau email. Aceasta facilitate este extrem de apreciata de clienti, deoarece le permite acestora sa interactioneze cu personalul reprezentant al afacerii tale.

Astfel, clientii pot trimite raspuns:

  • la notificarile primite prin care sunt instiintati de o programare activa,
  • la campaniile de SMS marketing prin care le sunt prezentate oferte.

Ei pot confirma, anula sau reprograma o rezervare printr-un raspuns la un astfel de SMS primit, iar reprezentantii companiei tale pot verifica in timp real mesajele primite in modulul special creat in platforma de programari.

Cu un singur click, membrii echipei pot accesa mesajele primite, pot vedea cand au fost primite si daca au fost citite anterior. Acest modul este cu adevarat un instrument de comunicare activa cu clientii si de fidelizare a acestora.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Aplicatie Android / IOS

Orice device ai folosi, aplicatia de programari online Agenda365 iti pune totul la indemana indiferent ce dispozitive folosesti.

Detalii

Chat intern

Initiezi rapid conversatii cu alti colegi si solutionezi diferite aspecte ce tin de serviciile oferite, fara a accesa alte aplicatii.

Detalii

Conturi independente

Fiecare membru al echipei are propriul cont, pe care il acceseaza cu date individuale de identificare si text personalizat.

Detalii