2waySMS

Primesti SMS de la clienti si iti actualizezi agenda de programari in timp real, gratie notificarilor din aplicatie.

Modulul 2waySMS este extrem de versatil, permitand o comunicare activa, rapida si eficienta, intre echipa afacerii tale si clienti. In primul rand, aceasta functionalitate permite crearea de mesaje instant sau mesaje predefinite, acestea putand fi trimise chiar si catre un singur client. Mai mult decat atat, poti crea template-uri personalizate pe care le poti selecta si trimite rapid si eficient catre o categorie de clienti. Tu decizi cum arata mesajul si cand il trimiti.

Pentru ca este un modul de comunicare bidirectionala, clientii pot raspunde la mesajele primite, fie ele de tip SMS sau email. Aceasta facilitate este extrem de apreciata de clienti, deoarece le permite acestora sa interactioneze cu personalul reprezentant al afacerii tale.

Astfel, clientii pot trimite raspuns:

  • la notificarile primite prin care sunt instiintati de o programare activa,
  • la campaniile de SMS marketing prin care le sunt prezentate oferte.

Ei pot confirma, anula sau reprograma o rezervare printr-un raspuns la un astfel de SMS primit, iar reprezentantii companiei tale pot verifica in timp real mesajele primite in modulul special creat in platforma de programari.

Cu un singur click, membrii echipei pot accesa mesajele primite, pot vedea cand au fost primite si daca au fost citite anterior. Acest modul este cu adevarat un instrument de comunicare activa cu clientii si de fidelizare a acestora.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Agenda detaliata

Chiar si cele mai mici detalii fac diferenta, iar Agenda365 iti permite sa introduci oricat de multe informatii ai nevoie despre un client.

Detalii

Confirmare programare

Iti tii clientii informati cu privire la programarea efectuata si le oferi optiuni pentru reprogramare sau anulare.

Detalii

Rapoarte financiare

Stii in orice moment situatia financiara a afacerii tale si poti lua decizii bazate pe cifre. Rapoartele sunt grupate pe specialisti si sedii.

Detalii