Agenda detaliata

Chiar si cele mai mici detalii fac diferenta, iar Agenda365 iti permite sa introduci oricat de multe informatii ai nevoie despre un client.

Exista o expresie care spune ca informatia inseamna putere. Avand aceasta in gand, am dezvoltat softul de gestiune programari Agenda365 oferind posibilitatea utilizatorilor de a selecta in platforma:

  • programarile active pentru un singur specialist,
  • programarile aferente unui punct de lucru,
  • programarile active pentru mai multi specialisti si sedii,
  • toate programariile viitoare inregistrate.

Acest tip de agenda detaliata iti permite sa fii mereu la curent cu activitatea afacerii tale, fapt ce ofera posibilitatea adaptarii in timp real. Poti, de exemplu, sa iti personalizezi ofertele din SMS Marketing astfel incat sa acoperi orele in care anumiti specialisti nu au programari sau sa promovezi unul dintre sediile in care vrei sa imbunatatesti traficul de clienti. De asemenea, discutiile cu colegii din companie in vederea imbunatatirii activitatii vor avea la baza rapoarte detaliate.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Documente

Pentru fiecare client poti introduce documente anexe ce te ajuta sa il cunosti mai bine si sa imbunatatesti serviciul oferit.

Detalii

Chat intern

Initiezi rapid conversatii cu alti colegi si solutionezi diferite aspecte ce tin de serviciile oferite, fara a accesa alte aplicatii.

Detalii

Rapoarte financiare

Stii in orice moment situatia financiara a afacerii tale si poti lua decizii bazate pe cifre. Rapoartele sunt grupate pe specialisti si sedii.

Detalii