Agenda detaliata

Chiar si cele mai mici detalii fac diferenta, iar Agenda365 iti permite sa introduci oricat de multe informatii ai nevoie despre un client.

Exista o expresie care spune ca informatia inseamna putere. Avand aceasta in gand, am dezvoltat softul de gestiune programari Agenda365 oferind posibilitatea utilizatorilor de a selecta in platforma:

  • programarile active pentru un singur specialist,
  • programarile aferente unui punct de lucru,
  • programarile active pentru mai multi specialisti si sedii,
  • toate programariile viitoare inregistrate.

Acest tip de agenda detaliata iti permite sa fii mereu la curent cu activitatea afacerii tale, fapt ce ofera posibilitatea adaptarii in timp real. Poti, de exemplu, sa iti personalizezi ofertele din SMS Marketing astfel incat sa acoperi orele in care anumiti specialisti nu au programari sau sa promovezi unul dintre sediile in care vrei sa imbunatatesti traficul de clienti. De asemenea, discutiile cu colegii din companie in vederea imbunatatirii activitatii vor avea la baza rapoarte detaliate.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Email Marketing

Agenda365 iti pune la dispozitie un modul ce iti permite sa iti informezi clientii cu privire la serviciile, ofertele si produsele companiei.

Detalii

Istoric si rapoarte clienti

Avand la indemana toate aceste informatii, iti vei putea crea foarte usor strategii eficiente de fidelizare pentru clienti.

Detalii

Chat intern

Initiezi rapid conversatii cu alti colegi si solutionezi diferite aspecte ce tin de serviciile oferite, fara a accesa alte aplicatii.

Detalii