Aplicatie Android / IOS

Orice device ai folosi, aplicatia de programari online Agenda365 iti pune totul la indemana.

Ai Agenda365 oriunde si oricand, gratie aplicatiei mobile ce insoteste platforma de programari pentru desktop. Aplicatia este disponibila pentru descarcare pe dispozitivele de tip Android si iOS, atat pentru membrii echipei tale, dar si pentru clienti. Acestia din urma pot accesa aplicatia mobila prin intermediului contului personal, acelasi pe care il utilizeaza si in cazul accesului pe platforma online.

Aplicatia mobila are doua avantaje majore:

  • nu necesita actualizari, deoarece preia automat orice modificare survenita in softul de gestiune, asadar nu pierzi timp si te ocupi strict de afacerea ta,
  • prezinta aceleasi functionalitati ca varianta web, la fel de usor de utilizat.

Astfel, de pe orice dispozitiv ar lucra (laptop, desktop, tableta, smartphone), echipa ta beneficiaza de o aplicatie de programari:

  • responsive,
  • cu o interfata intuitiva si prietenoasa,
  • adaptata nevoilor afacerii tale,
  • fara erori de functionare,
  • cu o documentatie generoasa.

Asa cum am mentionat anterior, aplicatia mobila este disponibila si pentru clientii afacerii tale. Acestia pot descarca aplicatia si pot vizualiza direct pe telefon, oriunde si oricand, documentele atasate in contul lor, rezultatele analizelor sau fisa generata in urma programarii, istoricul programarilor, etc..Tot din aplicatie pot anula o programare, pot face o reprogramare si pot trimite notificari. Exact ca si in cazul platformei web pentru desktop.

Tot ce trebuie sa faci pentru a testa platforma de programari online Agenda365 este sa iti creezi un cont demo, pe care il poti folosi gratuit timp de 1 luna.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Chat intern

Initiezi rapid conversatii cu alti colegi si solutionezi diferite aspecte ce tin de serviciile oferite, fara a accesa alte aplicatii.

Detalii

Widget

Integrezi posibilitatea de a face programari direct in site-ul tau intr-un mod la alegere: servicii, specialisti, sedii, intervale orare libere.

Detalii

Programari nelimitate

De oriunde si oricand poți face programari online nelimitate pentru afacerea ta folosind orice dispozitiv cu acces la internet.

Detalii