Aplicatie Android / IOS

Orice device ai folosi, aplicatia de programari online Agenda365 iti pune totul la indemana.

Ai Agenda365 oriunde si oricand, gratie aplicatiei mobile ce insoteste platforma de programari pentru desktop. Aplicatia este disponibila pentru descarcare pe dispozitivele de tip Android si iOS, atat pentru membrii echipei tale, dar si pentru clienti. Acestia din urma pot accesa aplicatia mobila prin intermediului contului personal, acelasi pe care il utilizeaza si in cazul accesului pe platforma online.

Aplicatia mobila are doua avantaje majore:

  • nu necesita actualizari, deoarece preia automat orice modificare survenita in softul de gestiune, asadar nu pierzi timp si te ocupi strict de afacerea ta,
  • prezinta aceleasi functionalitati ca varianta web, la fel de usor de utilizat.

Astfel, de pe orice dispozitiv ar lucra (laptop, desktop, tableta, smartphone), echipa ta beneficiaza de o aplicatie de programari:

  • responsive,
  • cu o interfata intuitiva si prietenoasa,
  • adaptata nevoilor afacerii tale,
  • fara erori de functionare,
  • cu o documentatie generoasa.

Asa cum am mentionat anterior, aplicatia mobila este disponibila si pentru clientii afacerii tale. Acestia pot descarca aplicatia si pot vizualiza direct pe telefon, oriunde si oricand, documentele atasate in contul lor, rezultatele analizelor sau fisa generata in urma programarii, istoricul programarilor, etc..Tot din aplicatie pot anula o programare, pot face o reprogramare si pot trimite notificari. Exact ca si in cazul platformei web pentru desktop.

Tot ce trebuie sa faci pentru a testa platforma de programari online Agenda365 este sa iti creezi un cont demo, pe care il poti folosi gratuit timp de 1 luna.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

2waySMS

Primesti SMS de la clienti si iti actualizezi agenda de programari in timp real, gratie notificarilor din aplicatie.

Detalii

Istoric si rapoarte clienti

Avand la indemana toate aceste informatii, iti vei putea crea foarte usor strategii eficiente de fidelizare pentru clienti.

Detalii

100% personalizat

Aplicatia este 100% personalizata pentru afacerea ta, de la logo pana la modulele activate si textul aparut in aplicatie.

Detalii