Agenda365 sustine cresterea afacerii tale!

Am dezvoltat aplicatia de programari online Agenda 365 pentru a veni in intampinarea antreprenorilor din domenii precum saloane de infrumusetare, cabinete medicale, statii ITP, service-uri auto. Cum sustinem cresterea afacerii tale?

  1. Digitalizandu-ti afacerea, deoarece ai acces la informatii dintr-un singur loc, rapid si in siguranta. Programul nostru de gestiune pune la un loc toate functionalitatile de care ai nevoie.
  2. Creand o comunitate din membrii echipei tale, focusata pe imbunatatirea serviciilor, gratie modulelor din aplicatie, destinate, intre altele, programarilor, documentelor, rapoartelor financiare, marketing-ului.
  3. Aducand constant imbunatatiri aplicatiei, fie ca sunt de natura tehnica sau la nivelul modulelor, de care te poti bucura fara a instala sau actualiza aplicatia.

Descopera toate facilitatile aplicatiei de gestiune Agenda365!

Pentru ca ne dorim ca afacerea ta sa imbratiseze digitalizarea, am dezvoltat aplicatia de gestiune Agenda365. Este versatila, extrem de intuitiva si are o multitudine de facilitati pe care le poti descoperi mai jos.

Programari nelimitate

De oriunde si oricand poți face programari online nelimitate pentru afacerea ta folosind orice dispozitiv cu acces la internet.

Detalii

Istoric si rapoarte clienti

Avand la indemana toate aceste informatii, iti vei putea crea foarte usor strategii eficiente de fidelizare pentru clienti.

Detalii

Rapoarte echipa

Acest modul te ajuta sa cresti eficienta angajatilor companiei. Toate rapoartele prezentate sunt in timp.

Detalii

SMS Marketing & Notificari

Campaniile personalizate de marketing joaca un rol foarte important in cresterea vanzarilor afacerii tale.

Detalii

Email Marketing

Agenda365 iti pune la dispozitie un modul ce iti permite sa informezi clientii in legatura cu serviciile / produsele companiei.

Detalii

Aplicatie Android / IOS

Orice device ai folosi, aplicatia de programari online Agenda365 iti pune totul la indemana indiferent de dispozitivul folosit.

Detalii

Rapoarte financiare

Stii in orice moment situatia financiara a afacerii tale si poti lua in orice moment decizii bazate pe cifre.

Detalii

Portal personalizat clienti

Clientii tai au acces la serviciile achizitionate si pot raspunde rapid notificarilor primite folosind un portal dedicat lor.

Detalii

100% personalizat

Aplicatia este 100% personalizata pentru afacerea ta, de la logo pana la modulele activate si textul din aplicatie.

Detalii

Agenda detaliata

Chiar si cele mai mici detalii fac diferenta. Agenda365 iti permite sa introduci informatiile de care ai nevoie despre un client.

Detalii

2waySMS

Primesti SMS de la clienti si iti actualizezi agenda de programari in timp real, gratie notificarilor din aplicatie.

Detalii

Personal auxiliar nelimitat

Agenda365 te ajuta sa creezi o comunitate inchegata si sa oferi sentimentul de apartenenta fiecarui membru.

Detalii

Responsive

Accesezi aplicatia de programari Agenda365 in orice moment, de pe orice device, si ai aceeasi acuratete a datelor.

Detalii

Documente

Pentru fiecare client poti introduce documente anexe ce te ajuta sa il cunosti mai bine si sa imbunatatesti serviciul oferit.

Detalii

Chat intern

Initiezi rapid conversatii cu alti colegi si solutionezi aspecte ce tin de serviciile oferite, fara a accesa alte aplicatii.

Detalii

Conturi independente

Fiecare membru al echipei are propriul cont, pe care il acceseaza cu date individuale de identificare si text personalizat.

Detalii