Conturi independente

Fiecare membru al echipei are propriul cont, pe care il acceseaza cu date individuale de identificare si text personalizat.

In programul de gestiune Agenda365, fiecare membru al echipei poate avea acces la un cont personal cu o serie de beneficii incluse. Tu decizi cine beneficiaza de cont independent si ce atributii poate indeplini in acesta.

Totul este personalizabil in aplicatia de gestiune programari Agenda365 si fiecare membru al echipei lucreaza pe contul sau independent, la care are acces cu datele proprii de identificare.

Afla mai multe despre toate functionalitatile programului de gestiune Agenda365 si creeaza-ti un cont pe care il poti folosi gratuit timp de 30 de zile! Astfel, te vei convinge de eficienta programului si avantajele pe care afacerea ta le va avea fata de competitori!

In functie de rolul pe care fiecare membru il are in cadrul companiei, ca manager poti personaliza tipurile de acces in aplicatie. Astfel:

  • poti limita sau extinde anumite facilitati din aplicatie pentru fiecare utilizator in parte; de exemplu, colegii din departamentul tehnic nu vor putea efectua programari in aplicatie, astfel ca poti limita accesul acestora la editarea acestui modul,
  • poti limita sau oferi permisiune la anumite module ale aplicatiei, in functie de domeniul tau de activitate,
  • personalului caruia nu i se aloca programari, insa face parte din echipa, i se poate permite accesul la anumite informatii, pentru a fi lacurent cu activitatea companiei si a-si adapta serviciile,
  • anumiti utilizatori pot primi permisiune sau NU sa vada programarile, mesajele ori notificarile altor colegi.

Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Istoric si rapoarte clienti

Avand la indemana toate aceste informatii, iti vei putea crea foarte usor strategii eficiente de fidelizare pentru clienti.

Detalii

2waySMS

Primesti SMS de la clienti si iti actualizezi agenda de programari in timp real, gratie notificarilor din aplicatie.

Detalii

Portal personalizat clienti

Clientii tai au acces la serviciile achizitionate si pot raspunde rapid notificarilor primite. Poti oricand oferi permisiuni pentru acest serviciu.

Detalii