Conturi independente

Fiecare membru al echipei are propriul cont, pe care il acceseaza cu date individuale de identificare si text personalizat.

In functie de rolul pe care fiecare membru il are in cadrul companiei, ca manager poti personaliza tipurile de acces in aplicatie. Astfel:

  • poti limita sau extinde anumite facilitati din aplicatie pentru fiecare utilizator in parte; de exemplu, colegii din departamentul tehnic nu vor putea efectua programari in aplicatie, astfel ca poti limita accesul acestora la editarea acestui modul,
  • poti limita sau oferi permisiune la anumite module ale aplicatiei, in functie de domeniul tau de activitate.

personal caruia nu i se aloca programari, insa fac parte din echipa si accesul la informatie le permite sa fie la curent cu activitatea companiei si sa isi adapateze serviciile, pentru a raspunde prompt oricarei solicitari.

Totul este personalizabil in aplicatia de gestiune programari Agenda365 si fiecare membru al echipei lucreaza pe contul sau independent, la care are acces cu datele proprii de identificare.

Afla mai multe despre toate functionalitatile programului de gestiune Agenda365 si creeaza-ti un cont pe care il poti folosi gratuit timp de 30 de zile! Astfel, te vei convinge de eficienta programului si avantajele pe care afacerea ta le va avea fata de competitori!


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Istoric si rapoarte clienti

Avand la indemana toate aceste informatii, iti vei putea crea foarte usor strategii eficiente de fidelizare pentru clienti.

Detalii

100% personalizat

Aplicatia este 100% personalizata pentru afacerea ta, de la logo pana la modulele activate si textul aparut in aplicatie.

Detalii

Agenda detaliata

Chiar si cele mai mici detalii fac diferenta, iar Agenda365 iti permite sa introduci oricat de multe informatii ai nevoie despre un client.

Detalii