Etichete / Tag-uri personalizate

In aplicatia Agenda365 poti adauga detalii suplimentare la fiecare programare sau livrare, vizibile intern si/sau de catre client.

Uneori, detaliile fac diferenta. Vorbim de aceasta data despre detaliile suplimentare pe care le poti adauga in aplicatia de programari online Agenda365. Toate informatiile aditionale pe care le adaugi te ajuta sa intelegi mai bine parcursul unui client, al unei programari si, in final, evolutia afacerii.

Poti testa timp de 30 de zile toate facilitatile programului de gestiune Agenda365.ro, asa ca deschide un cont demo gratuit! Consultantii nostri iti stau la dispozitie cu detalii, pentru a te familiariza cat mai repede cu aplicatia.

De exemplu, prin aceasta facilitate disponibila in programul de gestiune Agenda365 poti adauga:

  • Status personalizat la fiecare programare/comanda, precum: clientul a ajuns, am ajuns la client, produsul a fost ridicat, produsul a fost livrat, etc.. Tu stabilesti mesajele de status si le aloci o culoare individuala, pentru a fi si mai usor de urmarit.
  • Etichete/tag-uri personalizare pentru fiecare programare. De asemenea, acestea vor fi distincte prin text si culoare.
  • Observatii suplimentare la o programare. Acestea pot fi vizualizate intern, de catre personalul companiei, ori pot fi vizibile si de catre client, daca observatiile sunt efectuate la o fisa de programare.
  • Intervale de programare pe mai multe orare intr-o zi. Asadar, poti seta in calendarul zilei intervale de pauze, vizibile prin text si culoare, ori intervale orare disponibile pentru programari. Acestea din urma iti ofera posibilitatea sa te focusezi mai bine si sa promovezi mai intens spatiile libere disponibile.

Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

100% personalizat

Aplicatia este 100% personalizata pentru afacerea ta, de la logo pana la modulele activate si textul aparut in aplicatie.

Detalii

Aplicatie Android / IOS

Orice device ai folosi, aplicatia de programari online Agenda365 iti pune totul la indemana indiferent ce dispozitive folosesti.

Detalii

Email Marketing

Agenda365 iti pune la dispozitie un modul ce iti permite sa iti informezi clientii cu privire la serviciile, ofertele si produsele companiei.

Detalii