Rapoarte echipa

Modulul de rapoarte dedicate echipei te ajuta sa cresti eficienta angajatilor companiei tale.

In timp ce modulul de rapoarte clienti te ajuta, intre altele, sa ai o viziune de ansamblu asupra tipologiei consumatorului si sa realizezi strategii eficiente de fidelizare,Ā rapoartele de echipa accesibile in platforma online de programari Agenda365 permit:

  • vizualizarea eficientei angajatilor,
  • vizualizarea eficientei fiecarui lucru de lucru al afacerii,
  • recalibrarea business-ului pentru cresterea vanzarilor.

Rapoartele, ce pot fi descarcate in format excel, contin informatii despre:

  • programarile fiecarui membru al echipei,
  • pretul serviciilor prestate,
  • sumele incasate de fiecare dintre acestia,
  • sumele ramase de incasat, daca este cazul.

In ce priveste rapoartele dedicate fiecarui punct de lucru, acestea sunt la fel de importante pentru managementul afacerii. Fiecare punct de lucru implica niste costuri de functionare care trebuie acoperite din serviciile prestate in acel punct. Avand la indemana, in orice moment, informatii despre performanta acestora, poti ajusta componenta echipei, a serviciilor ori strategia de vanzari.

Softul de gestiune Agenda365 este extrem de intuitiv, usor de utilizat indiferent de nivelul personal de utilizare al calculatorului si asigura toate aceste rapoarte din doar cateva click-uri.

Pe langa toate acestea, ai in vedere si faptul ca echipa noastra imbunatateste in permanenta functionalitatile programului de gestiune si este disponibila oricand sa creeze noi tipologii de rapoarte in functie de nevoia afacerii tale. Asadar, daca pe langa cele de mai sus, te-ar ajuta si alte moduri de raportare, contacteaza specialistii Agenda365 si vom dezvolta functionalitatea potrivita tie!

Testeaza gratuit programul de gestiune, creeaza-ti un cont DEMO chiar acum!


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Programari grupuri

Agenda365 iti permite sa efectuezi programari de grup, introducand un numar fix de participanti intr-un interval orar.

Detalii

100% personalizat

Aplicatia este 100% personalizata pentru afacerea ta, de la logo pana la modulele activate si textul aparut in aplicatie.

Detalii

Email Marketing

Agenda365 iti pune la dispozitie un modul ce iti permite sa iti informezi clientii cu privire la serviciile, ofertele si produsele companiei.

Detalii