Widget

Integrezi posibilitatea de a face programari direct in site-ul tau intr-un mod la alegere: servicii, specialisti, sedii, intervale orare libere.

Am dezvoltat in cadrul aplicatiei Agenda365 un modul special, intitulat Widget, pe care il poti integra in site-ul tau personal. Oferi, astfel, posibilitatea utilizatorilor de a face o programare direct din site, fara a mai apela telefonic ori prin alt canal compania ta.

Daca alegi setarea intervalelor libere in widget, exista doua variante de afisare pentru care poti opta:

  • afisare SMART, in care sistemul detecteaza si optimizeaza afisarea intervalelor pentru a nu exista timpi morti intre programari,
  • afisare NORMALA, in care sistemul arata toate intervalele libere pentru data selectata.

Este atat de simplu sa gestionezi activitatea afacerii tare cu ajutorul programului de gestiune Agenda365! Daca ai un salon de infrumusetare, un cabinet medical, un cabinet de psihologie-psihoterapie, un service auto, o statie ITP, etc., testeaza gratuit timp de 1 luna aplicatia noastra! Creeaza un cont DEMO acum!

Widget-ul poate fi setat in mai multe moduri, in functie de preferintele tale personale ori de obiectivele pe care le urmaresti. Astfel:

  • poti adauga in widget doar anumite servicii, utilizatorul putandu-se programa doar la acestea, la alegere,
  • poti adauga in widget doar anumiti specialisti, iar programarea se va face la unul dintre acestia,
  • poti adauga in widget doar anumite puncte de lucru ale afacerii tale/sedii, utilizatorul putand sa isi aleaga locul preferat,
  • poti seta in widget sa apara doar intervalele orare libere, utilizatorul putand sa isi aleaga, in functie de disponibilitate, ora preferata pentru o vizita la tine.

Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Personal auxiliar nelimitat

Agenda365 te ajuta sa creezi o comunitate inchegata si sa oferi sentimentul de apartenenta fiecarui membru.

Detalii

Confirmare programare

Iti tii clientii informati cu privire la programarea efectuata si le oferi optiuni pentru reprogramare sau anulare.

Detalii

Conturi independente

Fiecare membru al echipei are propriul cont, pe care il acceseaza cu date individuale de identificare si text personalizat.

Detalii