Chat intern

Initiezi rapid conversatii cu alti colegi si solutionezi diferite aspecte ce tin de serviciile oferite, fara a accesa alte aplicatii.

Am confirmat utilitatea unui modul de chat intern inca din faza de dezvoltare a aplicatiei de programari online Agenda365, in urma discutiilor cu numerosi reprezentanti de saloane de infrumusetare, statii Itp si service-uri auto. Astfel, am integrat acest modul prin care:

  • poti discuta cu un coleg din cadrul companiei, fara a te deplasa la el in birou, a-l suna sau a-i da un email,
  • poti transfera documente din softul de gestiune, catre un alt cont/coleg, fara sa fie nevoie sa utilizezi alte aplicatii,
  • poti crea grupuri de discutii cu mai multi colegi; de exemplu, atunci cand mai multi colegi sunt implicati intr-un serviciu destinat unui client, acestia pot discuta pe chat-ul intern, concomitent, pentru luarea unei decizii ori pentru a afla mai multe despre interventiile unuia dintre colegi,
  • poti primi notificari atunci cand clientii raspund unei informari cu privire la o programare sau unui mesaj primit intr-o campanie de SMS Marketing,
  • poti interactiona cu reprezentantii aplicatiei pentru suport tehnic.

Chat-ul este atat de versatil, ca-ti vei dori sa-l fi avut dintotdeauna. Cu ajutorul lui, rezolvi rapid diferite aspecte ce tin de afacerea ta sau de functionarea aplicatiei de programari Agenda365.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Widget

Integrezi posibilitatea de a face programari direct in site-ul tau intr-un mod la alegere: servicii, specialisti, sedii, intervale orare libere.

Detalii

Agenda detaliata

Chiar si cele mai mici detalii fac diferenta, iar Agenda365 iti permite sa introduci oricat de multe informatii ai nevoie despre un client.

Detalii

Documente

Pentru fiecare client poti introduce documente anexe ce te ajuta sa il cunosti mai bine si sa imbunatatesti serviciul oferit.

Detalii