Portal personalizat clienti

Clientii tai au acces la serviciile achizitionate si pot raspunde rapid notificarilor primite.

Serviciile conexe oferite clientilor consolideaza relatia cu acestia si promoveaza o buna comunicare. Aplicatia de programari Agenda365 vine in intampinarea afacerii tale cu un modul dedicat exclusiv clientilor, ce poate fi accesat din site, dar si din aplicatia mobila Agenda365, disponibila pentru Android si iOS.

Este vorba despre un portal digital personalizat care poate fi accesat de client prin intermediul unui nume de utilizator si a unei parole create in momentul introducerii acestuia in baza de date a softului de gestiune.

Trebuie sa stii ca poti restrictiona aceasta pagina din setarile platformei de gestiune programari Agenda365, dar credem ca este un serviciu aditional care poate imbunatati interactiunea cu clientii. Testeaza gratuit aplicatia de programari Agenda365!

Din contul sau dedicat, clientul:

  • are acces la toate programarile efectuate cu succes,
  • are acces la documentele setate ca vizibile de catre membrii echipei afacerii tale,
  • poate vizualiza rezultatele analizelor sau fisele generate in urma programarilor,
  • poate vizualiza istoricul programarilor sale in cadrul afacerii tale,
  • poate anula ori reprograma o rezervare activa inregistrata in sistem,
  • poate trimite o notificare catre asistentul de programari al companiei.

Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

SMS Marketing & Notificari

Campaniile personalizate de marketing joaca un rol foarte important in cresterea vanzarilor afacerii tale. Acestea pot fi prin SMS / Email.

Detalii

Portal personalizat clienti

Clientii tai au acces la serviciile achizitionate si pot raspunde rapid notificarilor primite. Poti oricand oferi permisiuni pentru acest serviciu.

Detalii

100% personalizat

Aplicatia este 100% personalizata pentru afacerea ta, de la logo pana la modulele activate si textul aparut in aplicatie.

Detalii