Portal personalizat clienti

Clientii tai au acces la serviciile achizitionate si pot raspunde rapid notificarilor primite.

Serviciile conexe oferite clientilor consolideaza relatia cu acestia si promoveaza o buna comunicare. Aplicatia de programari Agenda365 vine in intampinarea afacerii tale cu un modul dedicat exclusiv clientilor, ce poate fi accesat din site, dar si din aplicatia mobila Agenda365, disponibila pentru Android si iOS.

Este vorba despre un portal digital personalizat care poate fi accesat de client prin intermediul unui nume de utilizator si a unei parole create in momentul introducerii acestuia in baza de date a softului de gestiune.

Trebuie sa stii ca poti restrictiona aceasta pagina din setarile platformei de gestiune programari Agenda365, dar credem ca este un serviciu aditional care poate imbunatati interactiunea cu clientii. Testeaza gratuit aplicatia de programari Agenda365!

Din contul sau dedicat, clientul:

  • are acces la toate programarile efectuate cu succes,
  • are acces la documentele setate ca vizibile de catre membrii echipei afacerii tale,
  • poate vizualiza rezultatele analizelor sau fisele generate in urma programarilor,
  • poate vizualiza istoricul programarilor sale in cadrul afacerii tale,
  • poate anula ori reprograma o rezervare activa inregistrata in sistem,
  • poate trimite o notificare catre asistentul de programari al companiei.

Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Email Marketing

Agenda365 iti pune la dispozitie un modul ce iti permite sa iti informezi clientii cu privire la serviciile, ofertele si produsele companiei.

Detalii

Programari nelimitate

De oriunde si oricand poți face programari online nelimitate pentru afacerea ta folosind orice dispozitiv cu acces la internet.

Detalii

Conturi independente

Fiecare membru al echipei are propriul cont, pe care il acceseaza cu date individuale de identificare si text personalizat.

Detalii