Programari nelimitate

De oriunde si oricand poți face programari online nelimitate pentru afacerea ta.

Sincopele de functionare, cauzate de imposibilitatea inregistrarii unei programari, vor ingreuna activitatea echipei si pot intarzia cresterea afacerii. Astfel, este recomandat ca aplicatia online de programari pe care o folosesti sa iti permita sa efectuezi un numar nelimitat de rezervari/programari indiferent de marimea afacerii.

Agenda365 este sistemul de gestiune care iti ingaduie sa inregistrezi programarile rapid si cu acuratete, in numar nelimitat.

Fie ca vorbim de programari online pentru un salon de infrumusetare, un cabinet medical, o statie ITP ori alt business, aplicatia noastra:

  • faciliteaza un serviciu prompt,
  • crescand increderea clientilor in serviciile pe care le oferi,
  • permite realizarea unui numar nelimitat de programari, rapid si cu acuratete.

De asemenea, pentru ca stim cat de importanta este conectivitatea si accesul rapid la informatii, afacerea ta beneficiaza:

  • numar nelimitat de conturi pentru personalul auxiliar, precum asistenti ori receptioneri.

Te poti convinge de functionalitatea aplicatiei Agenda365, deschizand un cont Demo pe care il poti folosi gratuit timp de 1 luna.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

Aplicatie Android / IOS

Orice device ai folosi, aplicatia de programari online Agenda365 iti pune totul la indemana indiferent ce dispozitive folosesti.

Detalii

Rapoarte echipa

Modulul de rapoarte dedicate echipei te ajuta sa cresti eficienta angajatilor companiei tale. Toate rapoartele prezentate sunt in timp.

Detalii

Agenda detaliata

Chiar si cele mai mici detalii fac diferenta, iar Agenda365 iti permite sa introduci oricat de multe informatii ai nevoie despre un client.

Detalii