Programari nelimitate

De oriunde si oricand poți face programari online nelimitate pentru afacerea ta.

Sincopele de functionare, cauzate de imposibilitatea inregistrarii unei programari, vor ingreuna activitatea echipei si pot intarzia cresterea afacerii. Astfel, este recomandat ca aplicatia online de programari pe care o folosesti sa iti permita sa efectuezi un numar nelimitat de rezervari/programari indiferent de marimea afacerii.

Agenda365 este sistemul de gestiune care iti ingaduie sa inregistrezi programarile rapid si cu acuratete, in numar nelimitat.

Fie ca vorbim de programari online pentru un salon de infrumusetare, un cabinet medical, o statie ITP ori alt business, aplicatia noastra:

  • faciliteaza un serviciu prompt,
  • crescand increderea clientilor in serviciile pe care le oferi,
  • permite realizarea unui numar nelimitat de programari, rapid si cu acuratete.

De asemenea, pentru ca stim cat de importanta este conectivitatea si accesul rapid la informatii, afacerea ta beneficiaza:

  • numar nelimitat de conturi pentru personalul auxiliar, precum asistenti ori receptioneri.

Te poti convinge de functionalitatea aplicatiei Agenda365, deschizand un cont Demo pe care il poti folosi gratuit timp de 1 luna.


Afla mai multe si despre aceste functionalitati!

2waySMS

Primesti SMS de la clienti si iti actualizezi agenda de programari in timp real, gratie notificarilor din aplicatie.

Detalii

Documente

Pentru fiecare client poti introduce documente anexe ce te ajuta sa il cunosti mai bine si sa imbunatatesti serviciul oferit.

Detalii

Email Marketing

Agenda365 iti pune la dispozitie un modul ce iti permite sa iti informezi clientii cu privire la serviciile, ofertele si produsele companiei.

Detalii