Un client satisfăcut este cea mai bună strategie de business.

La o simplă căutare pe google, un client din punct de vedere al definiției este beneficiarul unui bun, serviciu, produs sau o idee – obținut de la un vânzător sau furnizor printr-o tranzacție financiară sau schimb de bani sau alte contravalori. Ce uitam de cele mai multe ori este că un client este o ființă umană cu nevoi și sentimente exact la fel ca noi.

Cum îți prezinți modul de lucru cu clienții spune totul despre o afacere reușită, cum reușești să comunici cu ei, să îi pui în temă cu schimbările care se petrec și cel mai important să le arăți că îți pasă.

Zâmbetul tău este logo-ul tău, personalitatea ta este cartea ta de vizită, dar cum îi faci pe alții să se simtă după o experiență cu tine, implicit cu afacerea ta, poate deveni semnătura ta.

Cum îți poate veni în ajutor Agenda365? Să o luam cu începutul și să-ți explic ce este, cum funcționează, ce îți poate oferi și de ce este atât de importantă pentru afacerea ta.

Agenda365 este un soft de gestiune în care poți încadra date despre clienții tăi cum ar fi: nume, prenume, CNP, dată de naștere, e-mail, număr de telefon, precum și informații precum plăți, restanțe, rapoarte ș.a.m.d.

Această aplicație care poate fi instalată inclusiv pe telefonul mobil, nu doar pe un ecran dekstop, îți oferă date prețioase despre clienții tăi într-o interfață prietenoasă și usor de folosit. Fiind făcută la bază după principiul unei agende propriu-zise, aceasta îți permite să introduci datele mult mai organizat într-un singur loc făcându-i clientului tău un dosar cu tot ceea ce ține de el. De exemplu, îi poți aduce pe buze un zâmbet de ziua lui de naștere când îl vei surprinde cu un mesaj de ”La mulți ani!”, lucru care îl vei putea face cu ajutorul aplicației, având opțiunea de SMS marketing, bineînțeles după ce vei primi o notificare care să-ți reamintească de onomastica clientului tău.

Altă funcție este și cea de e-mail marketing, unde cu ajutorul aplicației poți transmite clienților tăi oferte personalizate direct prin e-mail.

Fiecare client va avea un protal personalizat care o să te conducă către pagina lui personală unde poți mereu semnala schimbări, programări noi sau orice alte observații.

Aplicația îți poate furniza de altfel și rapoarte financiare necesare, în alte cuvinte te scapă de timp pierdut pe calcule și pe tabele. Le ai pe toate la îndemână printr-un singur click.

Agenda365 este o ustensilă pe care trebuie să o ai pentru tine, pentru clienții tăi și pentru afacerea ta. Aceasta te va ajuta să-ți gestionezi mult mai atent clienții în timp ce tu îți vei putea dezvolta liniștit afacerea. Aceasta va face pentru tine, într-un timp foarte scurt, ceea ce tu făceai într-un timp destul de lung: va avea grijă ca clienții tăi să plece mulțumiți și cu experiența întipărită în cap. Clienții vor să vadă că îți pasă de ei. Lasă Agenda365 să te ajute să îi tratezi cum merită atât clienții tăi, cât și afacerea ta – cu grijă și cu empatie.

S-a învechit de mult conceptul ”B2B” sau ”B2C”, acum este la moda ”H2H” – adica HUMAN 2 HUMAN. Agenda365 te poate ajuta să-l pui în aplicare.