Cea Mai Bună Aplicație De Programări Pacienți Pentru Cabinete

În mod ideal, focusul principal al medicilor ar trebui să fie pacienții. Totuși, birocrația face ca timpul petrecut cu completarea actelor să le răpească acestora o foarte mare parte din timpul petrecut cu pacienții. În acest sens, rolul principal pe care o aplicație programări pacienți ar trebui să îl aibă este acela de a automatiza cea mai mare parte a activităților administrative. Așadar, în cele ce urmează vom discuta despre cum vă va ajuta Agenda365 să îmbunătățiți fluxul de lucru al cabinetului medical.

3 funcții vitale pentru o aplicatie programari pacienți

Cu mențiunea că Agenda365 este o aplicație programări pacienți extrem de versatilă și se poate adapta nevoilor oricărui cabinet medical, indiferent de specialitate, iată 3 dintre principalele funcții de care veți beneficia și cum vă vor ajuta acestea în gestiunea activităților:

1. Fise medicale online

Istoricul medical este vital pentru orice cabinet sau clinică. Dacă în trecut, medicii completau zilnic sute de hârtii pentru a ține evidența fișelor medicale, Agenda365 vă propune un nou mod de lucru. Pe scurt, toate datele legate de pacienții dumneavoastră vor fi stocate în siguranță în cloud. În plus, fișa electronică a pacienților va putea fi accesată cu ușurință de pe orice dispozitiv. De exemplu, dacă unul dintre pacienții clinicii dumneavoastră trebuie să viziteze mai multe specializări, toți medicii vor putea accesa și încărca informațiile direct din calculator.

2. Programări pacienți online

În timp ce marile centre medicale își pot permite o centrală telefonică pentru efectuarea programărilor, managementul programărilor poate fi o reală problemă pentru cabinetele mici și mijlocii. În acest sens, Agenda365 vă oferă acces la un soft programări pacienți online, complet automatizat. Practic, pacienții dumneavoastră vor avea acces la o pagină web unde se pot programa pentru diferite specializări. Mai mult decât atât, aplicația poate trimite gratuit SMS-uri de confirmare pacienților, pentru ca aceștia să nu rateze nici o programare. Acest feature poate reduce numărul programărilor neonorate cu până la 30%.

3. Emitere documente online

Nu în ultimul rând, revenind la birocrația excesivă, o aplicație programări pacienți ar trebui să poată emite automat toate formularele de care medicii au nevoie. Din fericire, Agenda365 dispune de un astfel de sistem inteligent de completare și emitere a documentelor. Practic, programul va utiliza informații din baza de date, pentru a completa formularele (fișe, scrisori medicale, adeverințe etc.), astfel încât acestea să poată fi direct printate. În plus, documentele vor fi salvate automat în cloud, pentru a putea fi accesate ulterior, dacă va fi cazul.

Concluzie:

Agenda365 este o aplicație programări pacienți care vă va ajuta să eficientizați întreg fluxul de lucru al cabinetului. Astfel, toți angajații cabinetului dumneavoastră vor avea mai mult timp pentru pacienți. Mai mult decât atât, toate departamentele vor putea comunica mai ușor între ele, iar datele vor fi salvate automat în cloud.

Nu în ultimul rând, dacă sunteți în căutarea unei soluții permanente, ori pur și simplu vreți să testați un program de gestiune cabinet medical, Agenda365 ar putea fi soluția ideală pentru dumneavoastră. În plus, în prima lună puteți beneficia de acces gratuit la pachetul Basic, astfel încât să vă puteți acomoda cu modul de utilizare al acesteia.