Ai Un Salon? Iată 3 Moduri Prin Care O Aplicație Programări Clienți Îți Va Crește Afacerea

Competiția în domeniul frumuseții este fără doar și poate foarte acerbă. Astfel, de cele mai multe ori au succes doar acei antreprenori care reușesc să își gestioneze timpul (și implicit salonul) într-un mod SMART. Din fericire, deși nu ne pricepem la beauty, suntem experți în gestionarea afacerilor. De aceea, în cele ce urmează am decis să vă prezentăm 3 moduri prin care o aplicație programări clienți vă va ajuta să creșteți afacerea într-un timp foarte scurt.

Ce este o aplicație programări clienți și cum o putem utiliza

La modul general, o aplicație programări clienți facilitează interacțiunea dintre dumneavoastră și clienții salonului de înfrumusețare. Când vine vorba despre specific însă, Agenda365 este mai mult decât atât. Acest program de gestiune salon înfrumusețare preia cea mai mare parte a îndatoririlor dumneavoastră de management, astfel încât să vă puteți canaliza atenția direct pe clienți și pe satisfacția acestora. Printre altele, Agenda365 vă va oferi acces la:

  • Programări online: Clienții dumneavoastră nu vor mai fi nevoiți să sune în centrală (sau la recepție) pentru a se programa, ci vor putea face acest lucru direct pe site. Mai mult decât atât, fiecare angajat va avea propriul calendar, astfel încât programările să poată fi făcute individual.
  • Notificări SMS: Aplicația oferă acces la SMS-uri pentru a putea comunica automat cu clienții. De exemplu, cu o zi înainte de programare, Agenda365 va trimite clientului un SMS automat, prin intermediul căruia acesta poate confirma prezența sau poate solicita o reprogramare.
  • Raportare individuală: Pentru a vizualiza grafic performanța fiecărui angajat, Agenda365 vă oferă acces la un modul de raportare și statistici personalizate. Astfel, veți putea verifica lunar numărul de programări, dar și încasările pe care le-a adus fiecare angajat și (implicit) fiecare departament.

Iar acestea sunt doar o parte dintr-o listă foarte mare de funcții și module de care veți beneficia prin Agenda365. În plus, trebuie menționat că Agenda365 este 100% personalizabilă. Astfel, dumneavoastră veți avea acces doar la modulele pe care le considerați eficiente pentru salonul dumneavoastră.

3 Motive pentru a utiliza un program de gestiune salon înfrumusețare

După cum spuneam încă de la început, o aplicație programări clienți trebuie în primul rând să conducă la reducerea timpului alocat cu îndatoririle de management, pentru a putea petrece mai mult timp cu clienții. Acestea fiind spuse, iată 3 moduri prin care un soft gestiune salon înfrumusețare vă va ajuta să creșteți afacerea:

1. Automatizarea programărilor

Dependența de resurse umane înseamnă atât costuri mai mari pe termen lung, cât și un anumit grad de risc. Practic, în cazul unui salon de înfrumusețare, partea de gestiune a programărilor este de obicei asigurată de recepție. Nu de puține ori, administratorii de saloane se confruntă cu problema ocupării pozițiilor respective în cadrul companiei. Optând pentru un soft de gestiune, programările se vor realiza automat, fără a depinde de vreun angajat.

2. Mobilitate

Odată cu creșterea salonului, cu siguranță veți explora ideea extinderii (de ex. deschiderea unui nou punct de lucru). Accesul la o aplicație programări online vă va permite să vizualizați rapoartele și să organizați programul de lucru al angajaților, chiar și din afara salonului. Pe scurt, nu trebuie să fiți fizic în salon pentru a fi în control.

3. Bază de date complexă

Aplicația de gestiune a salonului vă va oferi acces la o bază de date completă a tuturor clienților. Aceasta este poate cea mai importantă resursă a oricărui business aflat în continuă expansiune. Astfel, întreg istoricul clienților dumneavoastră va fi disponibil în baza de date, pentru ca dumneavoastră să le puteți oferi acestora servicii personalizate.

Concluzie:

De cele mai multe ori, o aplicație programări clienți reduce dependența de personal uman și, implicit, costurile cu administrarea salonului. Așadar, dacă și dumneavoastră plănuiți să acordați mai mult timp clienților și mai puțin timp activităților administrative, Agenda365 ar putea fi soluția ideală. În plus, beneficiați de 1 lună în care să puteți testa GRATUIT toate funcțiile aplicației.